Aankoopadvies

Wanneer het tijd is voor iets anders, maar u door de bomen het bos niet meer ziet, staat Viabytes voor u klaar. Volledig onafhankelijk advies en meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van nieuwe en gebruikte apparatuur. We zoeken aan de hand van uw wensen en budget iets uit wat precies bij u past.

Reparatie

Wanneer uw laptop, PC of Mac kuren vertoont is dat erg vervelend. Viabytes doet onderzoek en repareert indien rendabel. We kunnen vrijwel alles maken, maar soms staat dit niet in verhouding tot vervanging. Dit vertellen wij u eerlijk.

Upgraden

Een computer die traag reageert kan vaak weer lekker snel worden door het doen van een upgrade en kan dan nog jaren mee. Een upgrade, zoals een snelle SSD of extra werkgeheugen kunnen wij voor u plaatsen. Vaak is er eigenlijk niets mis met de hardware maar moet de software opgeschoond of opnieuw worden geïnstalleerd. Viabytes onderzoekt, adviseert en voert uit.

Virus herstel

Kwaadaardige software die bestanden gijzelt voor losgeld, de boel stuk maakt of vertraagd. Zonder goede bescherming kun je flinke problemen krijgen door virussen en malware. Viabytes helpt de schade ongedaan te maken en in de toekomst te voorkomen. Viabytes is onafhankelijk dealer van verschillende antivirusoplossingen.

Netwerken

Viabytes kan bij u thuis of op kantoor uw netwerk doorlichten en u helpen er optimaal gebruik van te maken. Zonder problemen draadloos printen, overal goede wifi-ontvangst en makkelijk en veilig bestanden delen met anderen. Ook doen wij verslaglegging zodat u in toekomst ook nog weet hoe het zit.

Cloud

Veel mensen praten er over, logisch ook want het kan heel veilig en makkelijk zijn, mits goed opgezet. Viabytes zorgt dat alles werkt en dat al uw data mee verhuisd. U kunt bijna doorwerken alsof er niet aan de hand is.

Backups

Iedereen weet dat het moet, maar bijna niemand die het doet. Toch wel jammer als die foto's van de geboorte van uw kind voorgoed verloren zijn of 2 maanden werk van uw medewerker voor niets bleken. Viabytes helpt om op een makkelijke manier belangrijke gegevens veilig te stellen, zodat u er zelf zo weinig mogelijk voor hoeft te doen.

Vragen over Mac of PC?

Als u andere vragen heeft, mag u altijd contact opnemen. Komen we er op afstand niet uit? Dan komt Viabytes gewoon even bij u langs, geen probleem!

Staat uw wens er niet tussen?

Vraag er naar en we kunnen dan meteen vertellen of we dat ook kunnen.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. View more
Accepteren
Afwijzen