Duidelijke tarieven

Viabytes komt binnen regio Vianen langs zonder voorrijkosten, dat is van Utrecht tot en met Culemborg en kost daarna 25 euro per kwartier, met een half uur als minimum. Voorrijkosten buiten deze regio en een totaalprijs voor grotere klussen zijn bespreekbaar.

*Diensten met betrekking tot gegarandeerde reactietijden en SLA's vallen niet onder deze tariefstructuur.

Ophalen en brengen

Soms zijn problemen niet snel op locatie op te lossen en is het beter om dat op onze eigen technische dienst te doen. We halen het apparaat bij u op en brengen het weer terug als de klus is geklaard, Onderzoek kost dan € 45,00. We repareren tot een maximum van € 150,00. Uiteraard doen we eerst een prijsopgaaf mocht het duurder worden. Een eventuele back-up vooraf kost € 35,00.

Taxatie verzekering

Soms heeft u pech door onvoorziene omstandigheden, vervelend! Viabytes heeft ruime ervaring met onderzoek en reparatie van defecte PC's, laptops en randapparatuur door blikseminslag, water- en val- of stootschade. Verzekeraars willen vaak weten of het rendabel is om een reparatie uit te voeren. Viabytes onderzoekt dit en maakt een schaderapport op. De onderzoekskosten zijn € 45,00. Het rapport kost € 25,00.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. View more
Accepteren
Afwijzen